domingo, 9 de enero de 2011

Fulla de ruta per crear: El tresor de l'Alícia

Per realitzar aquesta activitat hem volgut utilitzar algun recurs que ens proporcionés la xarxa i per fer-ho hem entrat a la pàgina d’edu365. Dintre d’aquesta pàgina, a l’apartat de crea, hem trobat un gran ventall d’opcions per dur a terme el nostre exercici. Després d’investigar i veure'n alguns,hem decidit fer un conte mitjançant la pàgina Una mà de contes.

Una mà de contes, com tots sabem, és un programa que es transmet a la televisió des de fa anys i tracta de contes populars i de no tant populars, explicats a partir de diverses maneres, que inclouen tot tipus de manualitats i tècniques plàstiques. Aquesta pàgina inclou tots els vídeos que es transmeten per la televisió i a part, un taller on pots crear el teu propi conte utilitzant les imatges que ja es troben a la web o d’altres noves que pots treure del teu ordinador.

Primer de tot, hem pensat una història que tingués a veure amb Torroella i amb el contingut del nostre bloc, i després ho hem escrit en un document Word. Quan ja ho hem tingut escrit, ho hem anat passant tot a la pàgina d’Una mà de contes. Investigant una mica, hem anat creant pàgines, imatges i altres elements, gràcies a les instruccions que anaven donant. Un cop finalitzat, ho hem guardat  per poder-ho enviar al nostre correu, allà ens ha aparegut el link per arribar al nostre conte.

Més tard hem fet tots els apartats que tenen les altres activitats i a procés hem adjuntat el link que els nens i nenes han d’utilitzar per arribar al conte.

Finalment, hem creat aquest comentari explicant com hem realitzat l’activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario